Diensten

Diensten

Ben jij geintereseerd in een van onze diensten? We vertel je graag meer over onze diensten en hoe het in zijn werk gaat.

Audio Verhuur

Met onze installatie kunnen we je feestruimte ombouwen naar een sfeervolle ruimte. We hebben proffesioneel aparatuur klaarstaan om je hele feest lang muziek af te spelen. Je kunt gemakkelijk een laptop, telefoon of tablet aansluiten op onze aux kabel zodat je al je favoriete muziek kunt afspelen. Denk bijvoorbeeld aan muziek streamen via Youtube of Spotify: Alles is mogelijk. Wij leveren zelf de apparatuur aan en zullen het ook weer zelf ophalen. Binnen een straal van 10km zullen wij dit kosteloos doen. Mocht je verder weg wonen ligt het aan de afstand hoeveel er bij de verhuurprijs bij komt. We zullen je van te voren uitleggen hoe onze aparatuur werkt zodat u zelf de controle in handen heeft. Mocht u later nog vragen hebben kunt u ons uiteraard altijd bellen voor telefonische ondersteuning.

Heeft u interesse in onze verhuur dienst? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina!

DJ Verhuur

Bij HK-Audio denken we ook aan de muzikale invulling van de avond. U kunt natuurlijk gewoon uw apparaat aansluiten en de hele avond luisteren naar een afspeellijst. Bij HK-Audio kunt u er ook voor kiezen dat wij voor u gaan draaien. Wij hebben zelf de apparatuur in huis dus je hoeft je daar geen zorgen meer over te maken. Op dit moment hebben we de volgende genres waaruit u kunt kiezen (of een combinatie ervan):
– Hardstyle
– House
– Dubstep

Mocht u voorkeuren hebben voor bepaalde nummers kunt u dit bij ons aangeven, dan nemen we deze mee tijdens de invulling van de avond. Staat uw genre er niet bij? Dan kunt u dit aangeven en kunnen we kijken of dit als nog te realiseren is. Wilt u meer weten of ons inhuren voor een bepaalde tijd? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina!

INBOUW AUTO SUBWOOFER

Bij HK-Audio heeft je ook de optie om door ons een subwoofer in te laten bouwen in uw auto. Voordat we van start zullen gaan zullen we eerst wat informatie nodig hebben en met de benodigde informatie doen we onderzoek voor je en schaffen we de juiste spullen aan die het beste bij je voorkeur past. We komen langs, richten de audio in en zorgen dat je een totaal ander gevoel krijgt bij de nummers die je luistert.
Je kunt ervoor kiezen om de subwoofer in de kofferbak te laten staan, maar je kan er ook voor kiezen dat we de subwoofer netjes afwerken doormiddel van een kist in je kofferbak. Dit ziet er uiteraard veel netter en proffesioneler uit. Wil je niet zelf de tijd er aan kwijt zijn of heb je niet genoeg ervaring/verstand van deze installatie, maar wil je toch een subwoofer in de auto hebben staan? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina!