Over ons

Over ons

 

 

HKsounds is een startproject van ons. We hebben HKsounds opgericht omdat we alle 2 een passie hebben voor alles wat met geluid te maken heeft: Muziek installeren, muziek maken, audio inbouwen etc…

Op een gegeven moment hebben we kleine audio setjes van huis uit meegenomen naar verjaardagen/feesten om een goed geluid bij het feest te hebben. Bijvoorbeeld met oud en nieuw waren wij de personen die het geluid en de muziek verzorgde en de rest richtte zich op de drank en het eten.

Na een aantal feestjes kwamen we op het idee om een audio setje te kopen zodat we niet onze eigen spullen hoefde te gebruiken. Na enkele speakers gekocht te hebben kwamen we bij een verkoper die dezelfde passie als ons had en exact dezelfde dingen deed als die wij wouden gaan doen: Audio verhuur. Omdat hij gepensioneerd was en geen zin meer had in het sjouwen en verplaatsen elke keer weer konden we bijna zijn hele apparatuur overkopen. Dit is uiteindelijk een groot deel van onze audio geworden.

Naast het audioverhuur heeft Harm vooral de tak van het draaien op zich genomen en Kevin de tak van het inbouwen van subwoofers in auto’s. Hier zijn we in ons dagelijkse leven ook al dag in, dag uit mee bezig dus waarom maken we daar geen werk van? Uiteindelijk zijn deze gedachtes samengekomen tot ons eigen bedrijfje: HKsounds.

Heb jij interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!